دسته : طرح های توجیهی و کارآفرینی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 135 KB
تعداد صفحات : 159
بازدیدها : 186
برچسبها : طرح توجیهی پروژه کارآفرینی
مبلغ : 3000 تومان
خرید این فایلپروژه کارآفرینی شركت سهامی آلومینیم ایران ( ایرالكو )در 159 صفحه ورد قابل ویرایش
پس از پیروزی انقلاب اسلامی و افزودن سه خط دیگر به پروسه تولید ، ظرفیت تولیدی كارخانه به 120000 تن در سال رسید كه شامل انواع شمشها به صورت تی بار ، هزار پوندی ، آلیاژها ی ریخته گری ، بیلت ، اسلب ، شمشهای … E . C می باشد .
حدود 11 هزار كارخانه و كارگاه با بیش از 250 هزار نفر در صنایع وابسته به آلومینیم اشتغال دارند.
ایرالكو به عنوان یك واحد تولیدی كه نقش بسزایی در تولید فلز استرتژیك آلومینیم در كشور دارد ، همواره در راستای حفظ محیط زیست و كنترل آلاینده ها گامهای بزرگی را برداشته است :
1- ایجاد 120 هكتار فضای سبز و جنگل كاری .
بخشی از آن در قالب دو زمین چمن ورزشی فوتبال می باشد .
3- تغییر سوخت گازوئیل به گاز جهت كنترل آلودگی كارگاه ریخت .
4- نصب سیستم dust collector در كارگاه آند سازی د ر سال 1369 كه با استانداردهای روز اروپا برابری می كند و از پراكنده شدن ذرات گردوغبار در اندازه های 3/ . میكرون تا 4/ . میلیمتر در فضا جلوگیری شده و به چرخه تولید بازگشت می یابد .
5- نصب سیستم كنترل آلودگی dry scrubber در سال 1374 در كارگاه پخت آند قدیم ،میزان انتشار تار یا قید به 20 میلی گرم در هر متر مكعب كاهش یافته است .
6- نصب سیستم كنترل آلودگی الكترواستاتیك (E.S. P )در سال 1375 در كارگاه پخت آند جدید ، میزان انتشار قید یا تار به كمتر از 50 میلی گرم در هر متر مكعب كاهش یافته كه با استانداردهای روز اروپا برابری می كند .
در این كارگاه با استفاده از روش (( هال هرولت )) با عبور جریان الكتریسیته از محلول آلومینا (Al 2 O 3 ) در كریولیت ( Na 3 Al F6 ) مذاب و در دمای 970 – 950 درجه سانتی گراد آلومینیم مذاب تولید می شود . از نظر تكنولوژی سیستم موجود از نوع پیش پخت prebaked می باشد و نحوه قرار گرفتن دیگها پهلو به پهلو side by side است كه شامل 5 خط و 700 دیگ می باشد . با توجه به تكنولوژی موجود ، مقدار مصرفی جریان برق به ازای هر كیلو گرم فلز تولیدیK Wh / Kg – Al 5/17 – 17 می باشد كه جریان مصرفی توسط دو خط فشار قویKv 230 متناوب وارد ركیت فایر ( یكسو كننده )شده و جریان ( A.C )به ( D . C ) تبدیل می گردد . با توجه به نحوه قرار گرفتن دیگها به صورت سری ، آمپر عبوری در كلیه دیگها ثابت و ولتاژ مصرفی دیگ نیز بر حسب مقاومت متفاوت است . در این كارگاه به ازای هر كیلو گرم فلز تولیدی نیاز به 2 كیلو گرم آلومینامی باشد . الكترولیت در پروسه تولید آلومینیم كریولیت ( Na 3 Al F 6 ) می باشد كه علاوه بر نقش كمك ذوب برای آلومینا ، دمای ذوب آن را تا 960 درجه سانتی گراد پایین می آورد و به عنوان هادی جریان تبادلات الكتریكی و تجزیه آلومینا را به عهده دارد .
این كارگاه با استفاده از انواع كوره های نگهدارنده ، ذوب مجدد ، كوره های یكنواخت كننده دستگاههای D.C تبدیل مستقیم عمودی و افقی و پیك ماشین اتوماتیك و دستی نقش بسزایی در تولید انواع آلیاژهای ریختگی و كاپذیر آلومینیم در استانداردهای مختلف AA ، Lm 2 ، Lm 21 ،Lm 24 , , GB , ISO ، DIN و … راداراست .
فلز مذاب محصول كارگاه احیاء توسط پاتیل های محل مذاب به كارگاه ریخت ( شمش ریزی ) انتقال می یابد ، تا پس از توزین ، نمونه هایی از آن به منظور تعیین آنالیز شیمیائی به آزمایشگاه ارسال گردد . عملیات كیفی مذاب و آلیاژسازی بنا به سفارش مشتریان با افزایش هاردندهای ( Hardeners )مورد نیاز و سایر افزودنیها به مذاب انجام می پذیرد . در پایان پس از برش ، بسته بندی و حك كه شناسائی و ردیابی بر روی آنها تحویل انبار محصول می شود ظرفیت اسمی این كارگاه 120000 تن انواع آلیاژ ریختگی و كاپذیر می باشد .
عنوان : اندازه گیری مقدار مواد نامحلول قیر در كینولین
شرح عملیات :
1ـ یك عدد فیلتر GFIC با قطر 70 mm یا 50mm را داخل آون 110ـ105 درجه سانتی گراد به مدت یك ساعت قرارداده . سپس داخل دسیكاتور خنك كرده و با تقریب 0.0005 گرم وزن كنید.
2ـ 0.7ـ0.4 گرم از نمونه را با تقریب 0.0005 گرم وزن كنید ( نمونه قیر H SP باید از الك 200 میكرون عبور داده شده باشد ولی نمونه قیر LSP را بایستی تا 5 درجه سانتی گراد بالاتر از نقطه نرمی حرارت داده و كاملا هم زده و سپس نمونهرا برداشت) و درون یك ارلن 100 میلی لیتری ریخته و 50 میلی لیتر كینواین خالص به آن افزوده و خوب مخلوط كنید . ارلن مایر مذكور را به همراه یك ارلن مایر حاوی 50 میلی لیتری كینولین خالص در 80 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه نگهداری كنید. در این مدت حداقل 3 مرتبه مخلوط را بهم بزنید ( ولی از تكان دادن نمونه در 5 دقیقه آخر خودداری كنید) فیلتر را بر روی قیف مخصوص سوار نموده ابتدا با مقداری كینولین گرم شده شستشو دهید. دستگاه خلاء را روشن نموده و نمونه را به آرامی در چندین مرحله درون قیف خالی كنید و پساز عبور كامل نمونه ابتدا فیلتر را با كینولین گرم شستشو داده و این عمل را تا شفاف شدن كینولین خروجی از صافی ادامه دهید سپس شستشو را به ترتیب با تولوئن و استن ادامه دهید . توجه داشته باشید كه اگر هنگامی كه صاف شدن احتیاج به زمان بیشتری پیدا می كند نمونه باقیمانده را در دمای 80-70 درجه سانتی گراد نگهداری كنید. فیلتر و محتویات آن را به مدت دو ساعتداخل آون 120ـ105 درجه سانتی گراد قرار دهید سپس داخل دسیكاتور خنك كرده و با تقریب 0.0005 گرم وزن كنید سپس به روش زیر محاسبات را انجام داده و گزارش كنید
M1 = وزن نمونه
M2 = وزن فیلتر خشك اولیه
M3 = وزن فیلتر + باقی مانده ماده نامحلول
درصد مواد نا محلول قیر در كینولین M3-M2*100/ M1
مرحله دوم : مرحله اچ كاری
پروفیل ها در قسمت آبكاری بعد از مرحله چربی گیری و شستشو با استفاده از شیوه های مكانیكی، شیمیائی یا الكترو شیمیائی به صورت بسیار ظریفی اكسید زدایی می شوند تایك سطح صاف و یك دست به وجود آید . این مرحله محلول اچ كننده به لایه اكسید آلومینیم طبیعی كه بر روی پروفیل ایجاد شده است به طور یكنواخت حمله می كند و در قشر اكسید به صورت یك دست خوردگی ایجاد می نماید . تانك ETCHING مهمترین تانك تعیین كننده صافی سطح و یكنواختی لایه آلومینیم می باشد و تعیین كننده خاصیت دكوراتیو بیرون می باشد مواد اچ كاری از لحاظ ساختاری به دو دسته با بنیان اسیدی و قلیایی تقسیم می شوند كه متناسب با شرایط آبكاری و كیفیت مورد نظر به تناسب از این نوع مواد استفاده می گردد . بهترین مواد اچ كننده موادی است كه بتواند به صورت یكنواخت به پروفیل حمله كند و یك خوردگی یكنواخت ایجاد نماید . عمومی ترین روش جهت اچ كاری پروفیل ها استفاده از مواد قلیایی می باشد .
خرید و دانلود آنی فایل